JIUYU-Beperkt Bedrijf

Professioneel    Innovatie    De dienst    Dubbel-winst

Producten
Over ons
Fabrieksreis
Contacteer ons
Thuis

JIUYU CORPORATION LIMITED Kwaliteitscontrole

Certifications
Customers Reviews
Wij werkten met JIUYU samen meer dan 8 jaar, hebben zij hoogte - kwaliteitsmetaal het stempelen producten verstrekt. Dank u voor uw grote werk en toewijding.

—— Iwona Trojanowska

Hartelijk dank JIUYU-het harde werk van het team. Uw opmerkelijk vermogen en uitstekende teamsamenhang, helpen ons met succes om de kosten te drukken.

—— Robert Koval

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Voordelen van metaal het stempelen delen


1. Wanneer metaal het stempelen, de matrijs de grootte en vormnauwkeurigheid van de metaal het stempelen delen, verzekert en over het algemeen niet de oppervlaktekwaliteit van de het stempelen delen nadelig beïnvloedt, en het leven van de matrijs over het algemeen langer is, zodat is de kwaliteit van metaal het stempelen stabiel.
2. Hardware het stempelen kan delen met een grote groottewaaier en complexere vormen, zoals chronometers zo klein zoals klokken en klokken, zo verwerken groot zoals automobiele longitudinale stralen die, die delen, enz., plus de koude misvorming behandelen en effect van materialen vaste vorm geven tijdens metaal het stempelen. Zowel zijn de sterkte als de starheid hoog.
3. De productieefficiency van metaal het stempelen verwerking is hoog, en de verrichting is geschikt, en het is gemakkelijk om mechanisatie en automatisering te realiseren. Dit is omdat metaal het stempelen zich op ponsenmatrijzen en het stempelen materiaal baseert om de verwerking te voltooien. Het aantal slagen van gewone persen kan dozens tijden per minuut bereiken, en de hoge snelheidsdruk kan honderden of zelfs duizenden tijden per minuut, en elke het stempelen slag bereiken het mogelijk is om een stempel te krijgen.
4. Metaal het stempelen over het algemeen produceert spaanders en geen schroot, verbruikt minder materiaal, en vereist ander het verwarmen materiaal niet, zodat is het een materieel-besparing en energy-saving verwerkingsprocédé, en de kosten van metaal het stempelen delen zijn lager.

 

Voorzorgsmaatregelen voor veilige productie van metaal het stempelen delen


1. Installeer beschermende apparaten
In de productie van metaal het stempelen delen, moet het het stempelen materiaal met de apparaten van de veiligheidsbescherming worden uitgerust die verwondingsongevallen te verhinderen door werkende fouten worden veroorzaakt. Diverse beschermende apparaten hebben hun eigen verschillende kenmerken en het werkingsgebied van gebruik, ongepast gebruik kan verwondingsongevallen nog veroorzaken. Daarom is het noodzakelijk om de rol van diverse beschermende apparaten te verduidelijken om correct gebruik te bereiken en veilige exploitatie te verzekeren.
2. Verbeter het het stempelen materiaal om de efficiency en de veiligheid van productie te verhogen.
Vele bedrijven gebruiken nu het oude hardware het stempelen materiaalbesturingssysteem, dat ver onder de huidige marktvereisten in termen van efficiency en nauwkeurigheid is, en wegens het oude elektrocontrolesysteem, zijn er vele onveilige factoren. om hardware het stempelen voor rendementproductie en nauwkeurigheid en veiligheid van verrichting te verzekeren, zouden wij het stempelen materiaal bijwerken en moeten vervangen en de efficiency en de veiligheid van productie verbeteren.
3. Verbeter het productieproces om het handwerk buiten de vorm te realiseren
Voor massaproduktieverrichtingen, kunnen wij met het opnieuw vormen van het proces en de vormen beginnen om mechanisatie en automatisering te bereiken. Zoals het gebruik van automatisering, multi-station het stempelen machines en materiaal, het gebruik van multi-hulpmiddelen en gemechaniseerd productiemateriaal, het gebruik van ononderbroken vormen, samengestelde vormen en andere gecombineerde procesmaatregelen.

 

 

JIUYU CORPORATION LIMITED kwaliteitscontrole 0   JIUYU CORPORATION LIMITED kwaliteitscontrole 1 JIUYU CORPORATION LIMITED kwaliteitscontrole 2

Contactgegevens
JIUYU CORPORATION LIMITED

Contactpersoon: Mrs. QIAN YU XIA

Tel.: 13833792699

Fax: 86-317-8853289

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)