JIUYU-Beperkt Bedrijf

Professioneel    Innovatie    De dienst    Dubbel-winst

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

JIUYU CORPORATION LIMITED

Certifications
Customers Reviews
Wij werkten met JIUYU samen meer dan 8 jaar, hebben zij hoogte - kwaliteitsmetaal het stempelen producten verstrekt. Dank u voor uw grote werk en toewijding.

—— Iwona Trojanowska

Hartelijk dank JIUYU-het harde werk van het team. Uw opmerkelijk vermogen en uitstekende teamsamenhang, helpen ons met succes om de kosten te drukken.

—— Robert Koval

Ik ben online Chatten Nu

JIUYU CORPORATION LIMITED

1
companyPics.title0
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JiuYu
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 90% - 100%

China JIUYU CORPORATION LIMITED Bedrijfsprofiel 0

 

JIUYU-Beperkte het Bedrijf (China) is de professionele vervaardiging specialiseert zich in douanemetaal het stempelen delen. Hebbend 15+-jaren voer metaal het stempelen ervaring uit.

 

 

Wij leren en kweken bedrijf geëngageerd aan het nastreven van uitstekende kwaliteit, zich specialiseert in de productie van metaal het stempelen delen van het Aluminium van het het Koolstofstaalkoper van het grondstoffen Roestvrije staal/van de Aluminiumlegering Gegalvaniseerd Messing/Brons .......

 

Industes dienden wij het omvatten van Mariene delen, automobiel, electromics, Buisschakelaar, de Bouw, de industrie en fabrikanten in hun assemblageverrichtingen.

 

China JIUYU CORPORATION LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

Onze uitgebreide het stempelen mogelijkheden van Ponsen, het Buigen die, het Snijden, het Lassen, aan gebeëindigde oppervlaktebehandeling van plateren, het bespuiten die, Passivering, Elektroforetische Deklaag, Verf assembleren,…, tegelijkertijd, hebben wij de processen betrokken bij etc. het machinaal bewerken oppoetsen, CNC, laserknipsel, plastic injectie ontwikkeld.

 

Wij ontwerpen Enige vorm en Progressieve vorm volgens verschillende kenmerken van producten.

 

 

 

China JIUYU CORPORATION LIMITED Bedrijfsprofiel 2

*Technical ervaring

Wij hebben rijke ervaring in het ontwerp en de productie van het stempelen van proces.

 

*Qualitybeleid

In termen van kwaliteit, blijven wij uitstekende producten achtervolgen, om tekorten bij de eerste fase van productie ernaar streven te elimineren, en voeren eerste artikelinspectie, strikt middeninspectie en de inspectie van het staartartikel uit. De technische normen zullen vooraf voor elk product worden geformuleerd, en de bemonsteringsinspectie zal worden uitgevoerd. Inspecteer de belangrijkste afmetingen van alle componenten.

 

Ongeveer ons

 

Het werken sinds 2006

 

Wij begonnen activiteit op de markt in het jaar van 2006 waarin Aanpassings verschillende soorten metaal het stempelen delen.

 

Voordeel van Onze Voordelen

 

*Reduce werken uw aankoopkosten met levensonderhoud in oud samen--

 

Wij houden in oud samenwerken met onze meer Europese kopers aangezien wij in 2006 jaar tot vandaag beginnen. Wij moeten werken klant-centric van prijs, levertijd en marktbehoefte. Wij streven om een aangewezen en vertrouwde op leverancier te zijn ernaar door een diepgaand inzicht in de zaken van elke klant te ontwikkelen. Aldus creëren wij verhoudingen op lange termijn met klanten die taxeren en op zijn beurt onze vaardigheden en mogelijkheden erkennen.

 

Wij blijven leren, ernaar streven om te verbeteren, hoogte verstrekken - kwaliteit aan de laagste kosten, en geschikte levering te verzekeren aan klanten.

 

het *Building van dergelijk divers klantennetwerk met de activiteit van de leveranciersketting-

 

Wij hebben geleidelijk aan verhoging en perfectioneren meer processen die het het stempelen procédé aanpassen: het stempelen, het machinaal bewerken, CNC, de Laserverwerking, het Afgietsel, injectie het vormen en de het schermdruk… vereisen de capaciteit om concurrerende tarifering, betere oplossingen, buitengewone technologiedeskundigheid en industriële ervaring aan te bieden die onvergelijkelijk is. Wij continuoue om te leren, streven ernaar om te verbeteren, hoogte te verstrekken - kwaliteit aan de laagste kosten en levering op tijd te verzekeren aan onze klanten.

 

 

*Customized - ontwerp uw product--

 

Wij voldoen aan uw ontwerpbehoeften met uw tekeningen of steekproeven. Er zijn het ervaren technologieontwerp bewerken als uw tekeningen. Wij kunnen met 3D PDF werken, CAD, CAXA, Solidwords…

 

Volledig Vermogen

 

Wij bieden onze klanten volledig vermogen aan - van matrijzenontwerp en vervaardig om te snakken - in werking gestelde productie, assemblage, het eindigen, en indien nodig het plateren.

 

De diensten op de toegevoegde waarde

 

De diensten op de toegevoegde waarde zoals assemblage, het machinaal bewerken van, het lassen, Injectie plastic delen en diverse oppervlaktebehandelingen en deklagen om uw leveringsketen te verminderen.

 

Door het gebruik van computers kunnen wij of het enige stempelen of progressieve matrijzen ontwerpen en vervaardigen om te verzekeren dat uw delen volgens het hoogste niveau van kwaliteit op een rendabele basis worden gemaakt.

 

 

 

 

Contactgegevens
JIUYU CORPORATION LIMITED

Contactpersoon: Mrs. QIAN YU XIA

Tel.: 13833792699

Fax: 86-317-8853289

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)